søndag 28. desember 2014

Bordekking-boligavisen

Jeg og søsteren min Gina deler samme lidenskap for interiør. Vi er vel det folk kaller over middels interiørfrelste. Dog må ikke alt koste så mye eller det må ikke byttes ut å handles hele tiden. Vi bytter stadig om og forandrer på ting vi allerede har. Det er det som gjør denne verden så spennenede...

Borddekking er en lidenskap. Det er også en ting vi har felles og synes er veldig gøy. For å si det sånn er jo det halve gleden med å ha gjester... Å planlegge borddekking kan ta dager men kan også gjøres på 10 minutter. Kommer an på settingen og tiden. Men en ting er sikkert, det må ikke være fest for at bordet skal være pent. Å sette seg til middagsbordet en vanlig ukedag kan også være hyggelig å gjøre noe ekstra ut av.

Før jul var vi i BOLIG avisen til Fædrelandsvennen hvor vi snakket litt om bordekking og viste kjapt og kort 3 ulike bordsettinger. Det var en artig opplevelse. Vi hadde det veldig gøy;)

Det er kanskje noen ting som kan være greit å ha i skapene som ofte er i bruk til borddekking; små glassvaser i ulike størrelser (noen små og noen mellomstore), endel varierte holdere/glass til te lys og kubbelys, noen enkle lysestaker til lange lys og selvfølgelig kubbelys. Foruten dette har jeg selv en hvit og en lys grå lin duk som er kjøpt i metervare på IKEA. 

Under kommer en knippe bilder av to bordekkinger som vi gjorde da avisen var her!
Poenget med borddekking er at det skal være gøy. Bruk fantasien, bruk det du har i skapene og tenkt nytt og anderledes. Alt må ikke være tradisjonelt og riktig for bli fint. Er du lei av de gammle tingene dine kan du alltids kjøpe en spray boks eller to. Å spraye firgurer, lysestaker, dekketallerkner går veldig fint.

Så har vi NATUREN som er vakker i seg selv. Kongler, kvister, gran, furu, stubber og stokker. Alt kan brukes. Sammen med  masse lys, servietter og gjerne blomster om du vil blir det en vakker setting.

Lykke til med borddekkingen!

H<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar