mandag 11. august 2014

Kitchen favorites!

Kjøkken hyllene får med jevne mellomrom gjennomgå. Her byttes ting og tang i form av kopper og kar ut etter hva jeg ønsker skal stå fremme. Bilder og bokstaver havner også fort her. 

Har endel i den flotte keramikk serien i sort fra tineK. Den er en stor favoritt og har forsatt mer på ønskelista... Ellers er det favoritter fra Blomingville, Pia Wallen, House doctor, HM Home, Granit og Kamelon som preger utrykket nå.

 
"Love you" koppene er bare herlige.... Kjøpte de på Bolina i sommer<3. Anbefaler butikken på det sterkeste. Et eventyr fra du trør over dørstokken til du klarer å komme deg ut igjen... Om du er heldig;)


 
 
Har en meget flink samboer som på en aldri så liten ide fra meg her om dagen plutselig hadde laget og kuttet til to bokstaver så vi fikk ordet "Eat" opp på hylla. E hadde jeg fra før så A kutta han til på ei plate, og T laget han av noe drivved vi hadde liggende...


Sånn ser det ut i favoritt kroken min akkurat nå om dagen... Trebollen er også blitt en favoritt, den er ett kupp fra Home & Cottage.


H<3

2 kommentarer:

 1. For en herlig krok!
  Og den hylla di med alt innhold var bare elsk <3

  Klem fra
  Lena // Mrs. Monday

  SvarSlett
 2. Åååå takk Mrs.Monday<3 så gøy å høre. Er veldig fornøyd med hylla og det som står på... Men har ett prosjekt/tanke om at betong eller å male de hyllene også hadde vært fint!! Alltid noe på gang her;))

  SvarSlett